"Minden újrakezdés erősít egy közösséget!" - a sportiskola igazgatója, Dér Tamás ezzel a gondolattal kezdte köszöntőjét, amelyből kiderült: a nagy múltú egyesület újabb sikeres esztendőt zárt.

Az 500 fő alatti sportiskolák között ugyanis harmadik lett a kaposvári, ezen kívül kilenc országos bajnokságot is nyert.

Dr. Kéki Zoltán címzetes főjegyző köszöntőjében a jövőről is beszélt: "Most is vannak álmaink, amelyek között szerepel a csarnok és az uszoda megújítása, a dzsúdócsarnok felújítása, ami érinti az itteni ifjakat, és remélem, a jövő nemzedékének jobb feltételeket teremt. Kaposvár változatlanul elkötelezett a sport mellett. Költségvetésünk négy százalékát - az országos átlag 1,7 százalék - fordítjuk erre a célra."



A városi sportcsarnokban rendezett ünnepségen a négy szakosztály legjobbjait is köszöntötték. A cselgáncsozók között Kárpáti Emese és Kordély Péter, a birkózó szakosztályban pedig Járfás Luca és Kajtán Olivér érdemelte ki a megtisztelő címet.

Az úszók között Harsányi Dorottya és Kardos Dániel, a kosárlabdázók közül pedig a 11 esztendős Kurucz Alexander kapta meg az elismerést.

A rendezvényt cselgáncs-bemutató és több zenés produkció is színesítette, ahol a Kasi fiataljai megmutatták, hogy nem csak a sportpályákon állják meg a helyüket.

Címkék: KASI, elismerés, siker, iskola, sport