a2.jpg


Németh Adrienn öt évvel ezelőtt, alakformálás céljából kezdett el edzőterembe járni, napjainkban pedig már a nemzetközi élmezőny elismert tagja. A sportolónő elmondása szerint a szép sikerekhez sok-sok akaraterő, kitartás és persze tréning kellett. Ma már elmondhatjuk: megérte.  Az elmúlt másfél év mozgalmasan telt, a versenyző tavaly tavasszal két második helyet szerzett nemzetközi versenyeken.

- Akkor még másik kategóriában versenyeztem, body fitnes kateóriában. Most fitnesz modell kategóriában szerepelek, és az őszi szezonban ismét sikerült kijutnom a világbajnokságra - Németh Adrienn LTP Gym&Fitness Kaposvár.

Németh Adrienn a tavalyi negyedik hely után immár a dobogóra is felállhatott a világbajnokságon: ezüstérmes lett. A sportolónő a budapesti Pintér Ferenc segítségével jutott el Németországba, és a befektetett munka meghozta az eredményt.

- Nagyon-nagyon örülök, hogy egy profi versenyfelkészítővel dolgozhattam, aki a diétával segített sokat. Hétről hétre megírta a sémát, amivel tudtam fdolgozni, ez mindenképpen kell ahhoz, hogy az ember jól szerepeljen - tette hozzá Németh Adrienn.

A kaposvári versenyző elárulta: elképzelhető, hogy egy évet pihen, de továbbra is motivált, és szeretné majd folytatni a versenyzést. A következő nagy cél pedig az, hogy mást is felkészítsen egy nagy versenyre, és kamatoztathassa azt, amit eddig tanult.

Németh Adrienn nemzetközi eredményeit a megye is elismerte: a kaposvári sportoló átvehette a hónap sportolója díját a felnőtt női kategóriában.

Címkék: adrienn, fittnessz, németh, verseny, sport