A Kaposvári AC női versenyzőinek minden pontért keményen meg kellett küzdeniük az NB I-ben listavezető Szekszárd ellen. A hazaiak ugyan elveszítették a találkozót, de sikerült megnehezíteniük az éllovas dolgát.  

- Igen, ez volt a kívánságom nekem, mint edzőnek, hogy a helytállás legyen olyan, hogy odatesszük magunkat, akár listavezető, akár nem. Ez olyan szinten bejött, hogy a Magyarcsik-Fekete páros megnyerte a meccsét 3-1-re - Kátainé Váradi Gyöngyi edző, Kaposvári AC.

Fekete Zsuzsannának köszönhetően egyéniben is szereztek egy csapatpontot a kaposváriak. A rutinos asztalitenisző 3:2-re verte szekszárdi ellenfelét. A fiatal Tollas Vivien is kitett magáért, ám mérkőzést ezúttal nem tudott nyerni.

- Ők az első csapat a női NB I-ben, és hát néztem így edzettek, keménynek látszanak. Párosban kikaptunk és most kikaptam egyéniben, de szerintem jól játszok, én ma nem számítok győzelemre - Tollas Vivien, Kaposvári AC.

A szekszárdi csapat veretlenül érkezett a kaposvári összecsapásra.

- Jelenleg mi vagyunk az elsők az NB I-ben, és úgy gondolom, hogy a Kaposvárt le tudjuk győzni, tehát nem szabadna veszíteni - Madacki Mirella, Szekszárd AC.

A Tolna megyei csapat végül 16:2 arányban verte a kaposváriakat. A hazaiaknak ennek ellenére nincs miért szégyenkezniük.

- Három újonc korú kislánnyal áll fel ez a csapat, és én biztos vagyok benne, hogy nem sok csapat tudná megcsinálni, hogy akár a kilencedik helyen is, mert az utolsó két csapatnak vannak ilyen fiataljátékosai, mint a mienk, és ők pontot alig szereztek, nekünk nyolc pontunk van, ami a várakozáson felüli én úgy gondolom - tette hozzá Kátainé Váradi Gyöngyi.

A fiatal kaposvári együttes az NB I 11. fordulója után négy győzelemmel és hét vereséggel – négy csapatot megelőzve – a nyolcadik helyről várja a folytatást.

Címkék: asztali, ping, tenisz, pong, 2013, sport