A kaposvári lányok az alapszakasz második fordulójában, hazai környezetben szálltak harcba a továbbjutásért a korosztályos országos bajnokságban.

- Ez az utánpótlás serdülő korosztálya. Volt már Érden egy forduló, továbbjutó helyen vagyunk, ott kettő győzelem és egy vereség született, most pedig bízunk benne, hogy nem kettő, hanem három győzelem fog születni - Csitári Virág edző, Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE.

A Diamant NB I-es felnőtt csapatának egyik kulcsjátékosa újonc edzőként segítette tanítványait a pálya széléről.

- Nehéz dolog nagyon. Nem vagyok öreg játékos, és most léptem az edzői pályára. Kicsit izgulok is, ez az első igazán éles játékom a lányokkal. Megpróbálunk helytállni - tette hozzá Csitári Virág.

- Sokat fejlődtünk minden szempontból. A KRA-tól kaptunk ki, egy szetett nyertünk ellenük, de most meg szeretnénk verni őket - Duduka Inez Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE.

A 15 éves tehetség régóta űzi ezt a sportágat, és komoly céljai vannak vele.

- Már tíz éve, és sokáig el szeretnéjk jutni. Nagyon szeretek röplabdázni, ezért is jöttem ide a Munkácsyba,m a sportosztályba - mondta Duduka Inez.

A lányok hazai környezetben megtették a magukét: a Pécs és az Érd elleni paparíforma-diadal után nagy csatában, 3-2-re megverték a KRA együttesét is, így három győzelemmel zárták a tornát. A kaposváriak ezzel továbbjutottak a középdöntőbe, ahol egy ötcsapatos csoportból szeretnék majd kivívni a toivábbjutást januárban és februárban.

Nézze meg videónkat is:

 

 

Címkék: csitári, akadémia, virág, kaposvári, röplabda, sport