A Fino csapatkapitánya az elmúlt években többször is átvehette a díjat: két éve ugyancsak az év játékosa volt, tavaly pedig a szakmai kollégium különdíját vehette át, mint a bajnokság legjobbja. A 35 esztendős sportoló napjainkban is alapembere a bajnok és kupagyőztes társaságnak, és az a célja, hogy 2014-ben is az első helyre jusson társaival. A legfrissebb élmény pedig a Kecskemét elleni magabiztos, 3-0-s siker.

„A legutolsó mérkőzéseken már látszott, hogy nem úgy játszunk, mint a novemberi idegenbeli találkozókon. Folyamatosan álltunk össze, egyre kevesebb hibával röplabdáztunk, a magyar rangadón pedig a Kecskemét sajnos nagyon alul múlta magát a Kecskemét. Mi kihasználtuk ezt, és teljesen megérdemelten nyertünk. Élvezni szerettük volna a játékot, de tudtuk, hogy az elejétől a végéig oda kell figyelni, hogy ne hozzuk őket játékba, ne találjanak magukra. Ezt ezen a délutánon sikerült megvalósítani” - mondta Geiger András a lefújás után.

Demeter György nem először és reméljük, nem is utoljára kapta meg az elismerést. A tapasztalt szakember, aki a magyar férfi válogatott szövetségi kapitányi tisztét is betölti, a hazai bajnoki és kupamérkőzésén még veretlen, amióta 2011-ben hazajött Törökországból.

A szakember érthetően elégedett volt tanítványai teljesítményével a Közép-európai Liga magyar rangadóján, de nem felejtette el megemlíteni, hogy a kaposváriak még csak egy csatát nyertek, az igazi nagy erőpróba vélhetően a kupadöntő és a bajnoki finálé lesz. Egy azonban biztos: az elmúlt meccsek alapján elmondhatjuk, hogy ismét jó úton jár a Fino legénysége.

Gratulálunk a két díjazottnak!

Címkék: röplaba, Geiger, játékos, edző, Demeter, év, Fino, sport