vrucina


A kaposváriak kitartó vezetőedzője, Prukner László azt mondta az MTK elleni, 0-2-ről döntetlenre mentett találkozó után, hogy az óesztendő utolsó két meccsén négy pontot kellene szerezni ahhoz, hogy tovább szőjük a bennmaradással kapcsolatos álmokat. Nos, a listavezető Loki ellen semmiképpen sem számíthattunk könnyű kilencven percre, de jól tudtuk, hogy tavaly augusztusban is összejött a bravúr.

Az első félidő közepes iramú játékot és kevés helyzetet hozott. A 10. percben Bernáth indítása után Kulcsár lőtt jobbról, kiszorított helyzetben a kapu fölé. A 28. percben pedig Bőle vétette el a kaput 16 méterről. A 37. percben megszerezte a vezetést a Debrecen. Kulcsár indítása után Rezes átlépte a labdát, Ludánszki pedig tiszta helyzetben, 10 méterről, ballal a kapu bal oldalába lőtt. 0-1.

Mindkét csapat bátran, elszántan kezdte a második félidőt, ami jót tett a mérkőzés színvonalának. Az 51. percben Balázs B. lőtt 18 méterről fölé, öt perccel Kulcsár lőtt középről, 22 méterről, Ranilovic védett. A 69. percben egyenlített a Rákóczi! Pavlovic bedobása után Thiam tette ballal Waltner elé a labdát, aki fordult egyet, és estében, jobbal, 4 méterről a kapu jobb oldalába passzolt. 1-1.

A 82. percben újra vezetéshez jutott a DVSC! Dombi jobb oldali beadása után nem tudtak felszabadítani a kaposvári védők, a középen érkező Bouadla pedig 18 méterről a kapuba lőtt. 1-2.

A kaposváriakaz utolsó percekig harcoltak, de nem jött össze az újabb egyenlítés.
Biztosan vannak még csodák, de nem a Rákóczi Stadionban...



És így látta a két mester a mérkőzést:




Kaposvári Rákóczi FC – DVSC-TEVA 1-2 (0-1)

Kaposvár, 1500 néző. V.: Bognár T.

Kaposvár: Ranilovic - Földes, Kovács O., Petrache (Pavlovic, 61.), Zámbó – Babic (Thiam, 67.) – Balázs B., Coroian, Bőle - Waltner, Markus (Dominic, 61.). Vezetőedző: Prukner László.

Debrecen: Novakovic - Bernáth, Máté, Brkovic, Korhut – Bódi (Dombi T., 76.), Ludánszki, Boudla, Rezes (Trninic, 85.) – Kulcsár T. (Volas, 90.), Sidibe. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gólszerzők: Waltner (69.), illetve Ludánszki (37.), Bouadla (82.)

Sárga lap: Coroian (41.), Földes (48.), illetve Bouadla (57.)

Így fest a tabella a szombati játéknap után, nem túl szívderítő:

Címkék: nb1, magyar, rákóczi, kaposvári, sport