Nincsenek könnyű helyzetben a Fino röplabdásai: napokon belül beköszönt a december, és eddig mindössze egy hazai mérkőzést játszottak az új évadban. A folytatásban viszont változik a helyzet: másfél hét leforgása alatt négy meccset is vívnak a fiúk a városi sportcsarnokban, így minden adott ahhoz, hogy a csapat elinduljon felfelé.

- Tény és való, hogy bekerültünk egy oyan hullámvölgybe, amelyben nehezen tudunk mérkőzést ynerni. Most ott tartunk, hogy a meccseket szorosabbá tudjuk tenni, illetve szettetkt hozunk. Én úgy érzem, a csapat még nem teljesen állt össze, ezen próbálunk javítani. Az elkövetkezendő négy meccs fontos, muszáj bizonyítani mindenképp - Magyar Bálint Fino Kaposvár SE.

A magyar bajnok és kupagyőztes együttes szerdán este fél hétkor a harmadik számú európai kupasorozat, a Challenge  Kupa selejtezőjének visszavágóján fogadja a gráciakat.

- Én úgy gondolom, nem egy olyan erős csapat. Kint 3-0-ra kikaptunk, de belőlük csináltunk sztárt, semmi extra dolgot nem csináltak. Azt várom, hogyx 3-0-ra nyerünk, utána az aranyszett jön, és azt is behúzzuk - tette hozzá Magyar Bálint.

- Ez nekünk nem volt kedvező, hogy rengeteg ellenféllel játszottunk idegenben, sok utazás, két Bajnokok Ligája-szereplő ellenfél is votl, ránk fér a siker a Közép-európai Ligában és a holnapi mérkőzést is szeretnénk megnyerni - Németh Ferenc Fino Kaposvár SE.

A kaposváriak keretében mindenki egészséges, így Demeter György vezetőedző a legerősebb együttest küldheti fel a pályára szerdán este fél hétkor. A fiúk számítanak a szurkolók támogatására is, a belépés ingyenes lesz. A Fino pénteken a szintén osztrák Amstettent látja vendégül, a jövő héten pedig csütörtökön a Dunaferr, vasárnap a Kecsklemét látogat a somogyi megyeszékhelyre. Ha minden jól megy, akár mind a négy hazai meccsét megnyerheti a társaság.

Címkék: 2013, sport, nb1, fino, röplabda, kaposvár