A látványra is adtak a gépészes fiúk a XVI. Kapos Kupa döntőjében. Prukner Zsombor sarokkal szerzett gólja már a negyedik volt a sorban. Az ellenfél kereskedelmisek a vereség ellenére is nagy sikert értek el, hisz a torna történetében ez volt a második alkalom, hogy döntőbe jutottak.

A XVI. Kapos Kupán az Építőipari csapata állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Ők a bronzmeccsen a Táncsics gimnáziumot győzték le. A finálét 5-0 arányban elveszítő Széchenyi lett a második, míg a Gépész zsinórban harmadszor szerezte meg az első helyet és ezzel elhódította a vándor serleget is. A legjobb kapus a táncsicsos Czeferner Richárd lett, a legjobb mezőnyjátékos pedig a széchenyis Vaszilkó Dániel. A gólkirályi címet az Eötvös középpályása, Kuti Márk érdemelte ki, szerinte a csapat egységességének is köszönhető a siker.

Az Eötvös a Kapos Kupa története során először tudott triplázni. A Rédling-tanítványok már most nagyon fogadkoznak, hogy 2014-ben negyedszer megnyerik a tornát. Ehhez persze a másik nyolc kaposvári középiskolának is lesz majd egy-két szava.

Címkék: csúcson, eötvös, kapos, kupa, sport