Eredményesen szerepeltek a Sopronban rendezett MTK Kupán a kaposvári Crystal SC ritmikus gimnasztikázói. A fiatal tehetségek több dobogós helyezést is bezsebeltek.

- Ez egy nemzetközi verseny volt, és egy nagyon jó felkészülési lehetőség volt nekünk arra, hogy egy kicsit én is lássam, hogy a lányok hogy állnak a szőnyegre, így az egész nyár csak edzéssel telt, verseny nem volt, úgyhogy jó volt - mondta Békési Zsanett, a Crystal SC vezetőedzője.

Polák Barbara összetettben az előkelő harmadik helyezést szerezte meg a soproni viadalon.

- Minden nap edzünk, három és fél órát. Aztán, hát sokat kellett rá készülni, mert nem volt kis verseny - Polák Barbara Crystal SC Kaposvár.

- Szabaddal második lettem, és labdával ott nem volt eredményem, mert csak bemutatóztam, és egy picit izgultam, de utána már nem - Németh Dorina Crystal SC Kaposvár.

A crystalos hölgyekre újabb nagy erőpróba vár a hétvégén. Békési Zsanett tanítványai a budapesti országos bajnokságon vesznek részt.

- Itt csak olyan gyerekek lesznek, akik továbbjutottak erre a versenyre. Egy elég rangos verseny, és a legfontosabb úgy gondolom ebben az évben - tette hozzá Békési Zsanett.

A Crystal SC-nél az országos bajnokságon sem a helyezés a legfontosabb. A lényeg az, hogy a lányok érezzék jól magukat a versenyen, és próbálják a lehető legtöbbet kihozni magukból.

Címkék: főpróba, eredményes, crystal, sport, kaposvár