diamant lányok

Új évad, új remények, új célok – és nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. A kaposvári női röplabdacsapat 2014-ben ünnepli megalakulásának 45. évfordulóját, és a jeles évforduló alkalmából nemcsak csapat szeretne jól teljesíteni, hanem a klubvezetés is szeretné még vonzóbbá, még látogatottabbá tenni a hazai mérkőzéseket.

A mérkőzések természetesen továbbra is ingyenesen látogathatók maradnak, ezen felül pedig egy egyedülálló akcióval is várják az érdeklődőket a városi sportcsarnokba: TÖRZSSZURKOLÓI ALBUMOT bocsátanak ki, amelyet szeptember 16-tól már előzetesen lehet igényelni az info(kukac)1mcmvolley.hu címen, illetve átvehető lesz majd a hazai mérkőzéseink időpontjában, a városi sportcsarnokban.

Jobb sietni. Ugyanis csak az első 100 érdeklődőnek jut a kiadványból, amely egyedülálló lesz a maga nemében: minden egyes hazai találkozónkon egy-egy játékos matricájához lehet hozzájutni, és  akik kilátogatnak meccseikre, nemcsak egy teljes albummal lesznek gazdagabbak, hanem egy 2 személyes, 3 napos belföldi utat is kisorsolnak köztük az utolsó hazai összecsapáson.

Az első mérkőzést szeptember 20-án, pénteken 17 órától játszák a városi sportcsarnokban az Újpest ellen.

Olvasóink bizonnyal emlékeznek, hogy a legszebb kaposvári sportolónőkről 2010-ben naptár is készült. A KaposPont akkor kamerával kísérte el a szépségeket a fotózásra. A látottakról az alábbi két videóban tudósítottunk:

 

 

Címkék: csapat, évad, diamant, új, röplabda, sport