Tóth Ákos élete első felnőtt bajnoki gólja egy pontot ért a toponáriaknak a Kaposfüred otthonában. A két szomszédvár 1-1-es döntetlent játszott a megyei másodosztály Északi csoportjának rangadóján. A fürediek az első félidő hajrájában Horváth Andor büntetőjéből szereztek vezetést, és mindössze négy percet kellett volna kibírniuk ahhoz, hogy megnyerjék a mérkőzést.

- Kaptunk egy tizenegyest, ami jogos volt. Nincs mese, berúgtuk, aztán onnantól kezdve én nem láttam azt, hogy bármi különbség lett volna a két csapat között, az az igazság, hogy ők ugyanúgy veszélytelenek voltak kapura, mint mi, mezőnyben folyt a birkózás, a végén pedig olyan gólt kaptunk, ami elkerülhető lett volna -  Nikolausz Gábor, Kaposfüred SC

- Az első félidőben sokkal jobbak voltunk, három-négy olyan ziccerünk volt, amiket be kellett volna rúgni, de sajnos azok kimaradtak. Füredi sportbarátaink kicsit előrébb tartanak, tehát eredményben is, mint mi, de én úgy érzem, hogy fölvettük a kesztyűt és egy nagyon jó, színvonalas meccset játszottunk - Keller Imre edző, Toponár SE.

A bajnokság 4. helyén álló füredi csapat a továbbiakban is szeretne jól teljesíteni.

- Vannak erősebb csapatok, mint mi, ott helyt kell állni, viszont a gyengébbeket le kell győzni és meglátjuk, hova érünk - tette hozzá Nikolausz Gábor.

A Toponár csapata a Füreden elért döntetlennel megduplázta eddigi pontjainak számát, és a 13. helyről várja az ötödik fordulót. Az Északi csoportot százszázalékos teljesítménnyel vezeti a Balatonboglár, a Fonyód és a Kéthely gárdája előtt.

Címkék: alsóbb, osztályok, somogy, foci, megye, sport