Bemutatták a Kaposvári KK NB I/A csoportos együttesének új külföldi légiósait. Robert Crawford Floridából, Kevin Thompson Baltimore-ból, Louis Hinnant pedig Washingon városából érkezett Magyarországra pénteken este. A három amerikai fiú hétfőn délelőtt állt először edzésbe, és egyelőre kéthetes próbajátékon szerepelnek  Kaposváron.

Lousi Hinnant


Hinnant 2008 és 2010 között állt a ZTE alkalmazásában. A legutóbbi szezonban nem talált magának csapatot, előtte Ukrajnában kosarazott irányítóként.  



A 205 centiméter magas center, Kevin Thompson első légiós évében megnyerte csapatával a Szlovák Kupát. A 24 éves játékos Kaposváron is szeretné megmutatni tudását.  

robert crawford


A bedobó posztjára kiszemelt Robert Crawford első profi évét kezdi meg Kaposváron. Crawford az arkansasi egyetemen csapata egyik legjobbja volt.



A KKK újjáalakult csapata először szeptember 12-én a kaposvári rendezésű Orosz László Emléktornán mutatkozik be hazai közönség előtt. A viadalon Fekete Ádám tanítványain kívül a Pécs, a ZTE és a Szeged csapata vesz még részt.

Címkék: klub, yolo, nb1, kaposvári, kosárlabda, sport