Kicsik és nagyok, válogatott versenyzők és a jövő reméynségei - szinte mindenki szívesen végigdolgozta a nyarat a Kaposvári sportközpont és Sportiskola cselgáncs szakosztályában.

- Engem meglep a létszám, a hozzáállás. Én emlékszem rá, hogy amikor ekkora meleg volt, mennyire nyüglődtem. A gyerekek jól állnak hozzá, aki nyaral, egy-egy hétre eltűnik, de itt vannak, mindent megcsinálnak, kiváló a légkör, a morál - Böröcz Zsolt vezetőedző, Kaposvári Sportközpont és Sportiskola.

A 11 éves Váldi Fanni 2011 óta űzi ezt a sportot, és már több szép eredményt elért a korosztályos versenyeken.

- Én nagyon szeretem a cselgáncsot. Sokat tanulok, sok versenyre eljárhatok. Egy héten háromszor eljövök - Váldi Fanni Kaposvári Sportközpont és Sportiskola.

A kaposváriak az elmúlt években kiváló nemzetközi és hazai eredméyneket érte el. Az idei nyáron Kárpáti Emese az ifjúsági világbajnokságra is eljutott. A remények szerint a sikersorozat az előttünk álló években is folytatódik, ugyanis nem csak a mennyiségre, hanem a minőségre is odafigyelnek ebben a szakosztályban, amelyben több mint százan dolgoznak rendszeresen.

Címkék: szakosztály, cselgáncs, sportiskola, kaposvári, nyár