rákóczi_0520


Bajnoki mérkőzésen legutóbb 2009. októberében verte meg a Rákóczi az Újpest csapatát, akkor Nikolics duplájával nyertek 2-0-ra a kaposváriak hazai pályán. Balázs Benjaminék most azt tervezik, hogy csaknem négy év elteltével újra legyőzik a lila-fehéreket.  

- Biztos, hogy nem fognak minket letámadni, hanem ki fognak várni, talán kontrákra fognak beállni, én azt szeretném, ha az első félidőben megszereznénk a vezetést és sikerülne ezt meg is tartani - Balázs Benjamin, Kaposvári Rákóczi FC.

A Rákóczinak égető szüksége van a győzelemre, hiszen három vereséggel nyitotta a bajnokságot. Az Újpest az eddigi három mérkőzéséből négy pontot szerzett.

- Nyilván zavar minket ez a három vereség így zsinórban, de én azt mondom, hogy nem szabad letargiába esni, hogyha így most elhisszük magunkról azt, hogy mi tényleg ennyit tudunk, akkor soha nem fogunk itt meccset nyerni ebbe a bajnokságba. Hozzáteszem, hogy ez a mi csapatunk magasan többet tud, mit amit eddig nyújtott, amit remélem, hogy az Újpest ellen be tudunk bizonyítani - Kovács Olivér, Kaposvári Rákóczi FC.

Az Újpest kapusa, Balajcza Szabolcs az előző szezonban nem kapott gólt a Rákóczitól. A kaposvári nevelésű hálóőr folytatná a zöld-fehérek elleni jó sorozatát.

- Nagyon nehéz meccsre számítok abból a szempontból, hogy a Rákóczi minden mindegy alapon fog jönni, mert neki kellenek a pontok mindenképpen, de remélem, hogy az edzőink jól feltérképezték a Rákóczit, és megtalálták nekik a gyenge pontjait. Nagyon egy ilyen szenvédelyes, feszült meccsre számítok - Balajcza Szabolcs , Újpest FC

Remélhetőleg a Rákóczi támadói is formában lesznek a pénteken 19 órakor kezdődő találkozón, amit egy rutinos játékvezető, Szabó Zsolt vezet majd. A kaposváriak győzelem esetén nemcsak a szurkolóikat örvendeztetnék meg, hanem méltómódon ünnepelnék klubjuk 90. születésnapját is!

Címkék: kaposvári, nb1, rákóczi, magyar, bajnokság, sport