Immár 13. alkalommal rendezték meg a Donneri Sportközpontban a profi amatőr csapatbajnokságot, méghozzá sajátos szabályok szerint.

- Egyénileg lehetett nevezni a versenyre, majd négy fős csapatokat alakítottunk ki. A csapatokban tudásszint alapján kaptak helyet az emberek. Hét csapatra való játékos jött össze, és két egyéni és egy páros meccset kell lejátszani - Witz Viktória ügyvezető, Donner Sportközpont.

Minden csapatban helyet kaptak tapasztalt és kevésbé rutinos játékosok, így izgalmas küzdelem végén alakult ki a helyezések sorsa. A résztvevők nem csak egymással, hanem a hőséggel is megbirkóztak a salakon. Valóban színes egyéniségeket láttunk a pályán, ugyanis a csapatokat a színekről nevezték el. A 12 éves Horváth Adrienn a Világoskék együttesben kapott helyet.

- Apukámék jártak teniszezni, engem is beirattak, így kezdtem el teniszezni, aztán fejlődtem - Horváth Adrienn, Kaposvár

A végső győzelmet a Horváth Adrienn, Péntek Zsolt, Máté Sándor, Ihász Attila összeállítású világoskékek szerezték meg a fehérek előtt. A Donneri Sportközpontban ezzel természetesen még nem ért véget az évad.

- Három rendezvényünk lesz. Ennől egy nagy verseny az évadzáró, illetve két csapatbajnoki mérkőzésünk elsz a Dombóvár, illetve az iszák utcaiak csapata ellen - tette hozzá Witz Viktória.

A sportbarátok természetesen nem csak a versenyeken ütik a labdát, hanem bármikor szívesen ütőt ragadnak, ha idejük engedi.

Címkék: ütős, donner, tenisz, sport, kaposvár