Miskolcon is letették a névjegyüket a kaposvári Adorján SE sportolói. A gyermek korosztályú országos bajnokságról két úszójuk is aranyéremmel térhetett haza.

- Hamlin Dorothy-t mondanám elsőre, ő a 100 és 200 méteres mellúszást is megnyerte, esélyeshez méltóan, valamint Lengyeltóti Bence, aki 6 versenyszámban indult és ebből négyből érmet szerzett: egy arany és három ezüst, úgyhogy nagyon szépen versenyzett ez a két versenyző - Hajdu Sándor edző, Kaposvári Középületkivitelező Adorján SE.

Az Adorján SE kiválóságai a következő napokban már az újabb nagy feladatra koncentrálnak.

- Három versenyzővel megyünk Egerbe a serdülő magyar úszóbajnokságra, azt várjuk mert nagyon fiatalok a gyerekek, akik a múlt heti versenyen is részt vettek, hogy ha a legjobb idejüket ússzák, akkor is minél több döntős helyezést szerezzenek az egyesület számára - Kovács László mesteredző, Kaposvári Középületkivitelező Adorján SE.

Kovács László mesteredző Hamlin Dorothytól Egerben is jó szereplést vár.

- 100 mellen és 200 mellen fogok menni és szeretnék új egyéni csúcsot dönteni. 100 mellen 1:16, 200 mellen meg 2:40 körül inkább - Hamlin Dorothy, Kaposvári Középületkivitelező Adorján SE.

A Miskolcon bronzéremmel záró Stadler Csenge két évvel idősebbek között versenyez majd az egri OB-n.

- 100 és 200 méter háton indulok, és 200 méteren háton jobban szeretnék azért döntőbe kerülni, de azért százon is szeretnék - Stadler Csenge, Kaposvári Középületkivitelező Adorján SE

Az adorjános csapat szerda este érkezett meg Egerbe. A kaposváriak célja az, hogy minél több döntős helyezést érjenek el a versenyen.

Címkék: aranyi, miskolc, eger, adorján, érem, sport