Büntetőrúgó-verseny is színesítette a 31. alkalommal megrendezett hetesi Vikár Kupát. Az előző évekkel ellentétben idén csak egy sportágban próbálhatták ki tudásukat a csapatok.

- Szívvel-lélekkel megpróbáljuk csinálni, jövőben is igyekezzük összeszedni, hogy tudjuk a hagyományt folytatni, most összetett kupa nem lett, csak férfi kispályás labdarúgásba lett megrendezve. Reméljük, hogy jövőre a hagyományoknak megfelelően újra meg tudjuk rendezni - Éhl Fülöp, főszervező.

A focikupára ezúttal nyolc csapat nevezett. A Buderus gárdája kapott gól nélkül nyerte meg csoportját.

- Jelenleg most a Piros Hetessel fogunk játszani, egy elég kemény meccs lesz, itt fog eldőlni, hogy az első vagy a harmadik helyért fogunk játszani - Nieselberger Balázs, Buderus.

Az elődöntő a várakozásoknak megfelelően nagy küzdelmet és a házigazda hetesiek 2-1 arányú győzelmét hozta. A másik ágon az M-Car Autókereskedés a Csányi Pékséggel meccselt a döntőért.

- Az alapja az öregfiú csapatunk, eljöttünk egy kicsit szórakozni, tizenöt éve körülbelül idejárunk Hetesre. Jól érezzük magunkat - Büki Tibor, Csányi Pékség.

A fináléba jutás nem sikerült Bükiéknek, a bronzmeccsen viszont már kijött nekik a lépés, így a harmadik helyen zártak. Az M-Car - Piros Hetes döntő is nagy csatát hozott, mely után a házigazdák örülhettek.

Címkék: kispályás, torna, labdarúgó, 2013, somogy, sport