Huszonnégy induló részvételével rendezték meg a kaposvári Donner SK egyik legkedveltebb versenyét, a Csillagfény Kupát. A megmérettetésre profi és amatőr teniszezők is nevezhettek. Egy résztvevő a legrosszabb esetben is legalább három mérkőzést játszott. Egy derbi négy győztes pontig tartott.

- Ez Somogy megyében az egyetlen éjszakai verseny tudomásom szerint. Minden évben népes mezőny gyűlik össze. Igazándiból itt most tényleg a kedvtelésből játszók neveznek- Witz Viktória ügyvezető, Donner SK.

- Különleges hangulata van amiatt, hogy éjszaka folyik a verseny és annak is különleges hangulata van, amikor hajnalban elkezd fölkelni a nap és mi még mindig teniszezünk - Borhi Zsombor, Kaposvár.

A tavalyi győztes, dr. Rónay Tamás is elindult a versenyen.

- Először is fittnek lenni, nem elálmosodni hajnalra, ez mondjuk általában szokott sikerülni. Ilyen idős még sose voltam nyilvánvalóan, tehát azt hogy hogy fogom bírni fizikailag, elsősorban lábbal, derékkal, volt egy deréksérülésem, azt nem tudom. Azt viszont láttam, hogy sokkal szebb a kupa, mint a tavalyi, tehát motiváció az van bőven - dr. Rónay Tamás, Kaposvár.

A küzdelmek ezúttal is másnap reggelig tartottak. Az egyéni győztes Gulyás Gábor lett, a második helyen Csutor Ferenc, míg a harmadikon Kollár Gábor végzett. A legjobb női versenyzőnek járó díjat Horváth Adrienn kapta.

Címkék: éjszakai, donner, tenisz, somogy, kaposvár, sport