- Nagyon szeretném, hogyha ez a sportág, a szinkronúszás Kaposváron akár már a huszas olimpián megjelenne, itt a mellettem, mögöttem levő sportolókból remélem nagyon hamarosan olimpikon fog kinőni - Dér Tamás tanácsnok, Kaposvár MJV.

Ebben a szellemben készülnek hétről-hétre a Kapos Dynamic SE szinkronúszói. A fiatal tehetségek hagyományos évzáró gálájukon adtak ízelítőt tudásukból.
- Egyrészt nagyon jó a közösség, jók az edzők, mindegyik, négy edzőnk van és nagyon szeretjük őket. Szakmailag is teljesen jól tudják átadni nekünk a dolgokat, amiket tudnunk kell - Doktor Dominika, Kapos Dynamic SE.

- Összesen negyven gyermek adott elő produkciót, és Czékus Eszter olimpikonunk. Láthattunk duókat, szólót, csapatkűrt és a végén egy közös kűrt, amelyben mindenki szerepelt - Barkáné Laski Vivien szakosztályvezető, Kapos Dynamic SE.

Az este sztárvendége a londoni olimpiát is megjárt szinkronúszó, Czékus Eszter volt.

- Megkértek, hogy tartsak egy rövid bemutatót. Mutatni ennek a sportágnak a szépségét, itt a gyerekeket motiválni egy kicsit, illetve hogy hova lehet eljutni munkával - Czékus Eszter olimpikon, Alfa SC Budapest .

A Kapos Dynamic SE sportolói az elmúlt év során is sokat fejlődtek. Nem csoda, hogy az est végén vastapssal jutalmazta őket a közönség.

- Láthattuk a versenyzők kűrjeit, akik már országos versenyeken, sőt már nemzetközi versenyeken is érmeket hoznak el és egyre jobb eredményeket, de nem elégedetlenkedünk a kezdők kűrjeivel sem, hiszen vannak köztük olyanok, akik másfél hete kezdték a szinkronúszást, és látom, hogy csillog a szemük, lelkesednek és ez a legfontosabb - Kárpáti Anikó elnök, Kapos Dynamic SE.

Az egyesület továbbra is várja azokat a fiatalokat, akik szeretnék kipróbálni a szinkronúszást. Az ügyesebbek már a közelgő nyári versenyeken is vízbe szállhatnak.

Címkék: vízben, olimpikon, egyesület, sport, kaposvár