Hat győzelemmel, négy döntetlennel és tizenhat vereséggel zárta az NB II-es bajnokság Dél-Nyugati csoportját a Kaposvári Rákóczi utánpótlásának U14-es korosztálya. A Bruncvig-tanítványok a szomszédvári rangadókon jól teljesítettek, hisz a PVSK-t, a Mézgát, a Dombóvárt és Siófok "B" csapatát is sikerült legyőzniük.

- Felemásnak mondható, voltak kimondottan jó mérkőzéseink, főlényes győzelmeink, voltak sajnos vereségek is, de a vereség alatt is a játékkal meg voltam elégedve, ami a leglényegesebb - Bruncvig Róbert edző, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Kaposvár.

Az U14-es csapat játékosai úgy érzik, hasznos volt számukra az elmúlt év.

- Fejlődtünk, de még van, még kell fejlődnünk, főleg a sok gólt kéne rúgnunk, mert mindig megvannak a helyzetek, de azokat be is kell rúgni - Vető Ákos, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Kaposvár.

A zöld-fehérek 47 rúgott góljából a házigólkirály, Varga Donát 14 találattal vette ki a részét. A bajnokságban a kaposváriak többnyire egy évvel idősebbek ellen léptek pályára, hisz csak a PMFC, a Paks és a Siófok gárdája volt velük azonos korosztályú. Más kérdés, hogy ebből a három csapatból mindegyik az első hatban végzett, míg a Rákóczi a 11. helyet érte el a 14 csapatos mezőnyben.

Címkék: akadámia, bene, ferenc, rákóczi, utánpótlás, sport