Hazai rangadóval folytatta szereplését az NB I B-s kaposvári női asztaliteniszcsapat az elmúlt hétvégén. A legutóbbi játéknapon a középmezőny két lelkes együttese találkozott egymással.


- Szekszárd csapata a negyedik, mi hatodikak vagyunk. Ott 11-7-re kaptunk ki, én azt mondom, hogy a tisztes helytállás lehet a cél. Egységesebb cspat a Szekszárd,  négy egyforma képességű játékosuk áll - modja Kátainé Váradi Gyöngyi edző, a Kaposvári AC-tól.


- Nekünk van két tizenéves kislányunk, akik újonc korúak, az egyik még jövőre is az lesz. Ami nem baj, mert ha itt maradnak Kaposváron, akkor előbb vagy utóbb beállnak úgy a sorba, hogy oszlopos tagjai lehetnek a csapatnak - tette hozzá az edző.


A párosok után 2-0-ra, az első egyéni kört követően pedig már 6-0-ra vezetett a vendégcsapat. A somogyiak ezután kezdték meg a felzárkózást, de nem tudták elkerülni a 13:5 arányú vereséget. A mérkőzésen összesen négy 3-2-es meccs volt, amiből egyet sem tudott hozni a házigazda. A szoros csaták ellenére így magabiztos tolnai diadallal ért véget a találkozó. A kaposváriak közül Fekete Zsuzsanna 3, Borda Ilona és Magyarcsik Laura pedig 1-1 összecsapáson győzött.  Az NB II-es férfiak a harmadik helyen álló Pécsi Tüke csapatához látogattak a hétvégén, és 14:4 arányban maradtak alul.

Címkék: pong, ping, eredmény, asztalitenisz, sport