A bajnokság egyik legkiszámíthatatlanabb együttese, az Alibi legutóbb a sereghajtót fogadta, és a QLR PC Bontó ellen sem lendültek csúcsformába Táboriék. Ennek ellenére győztek 4-2-re, és nem bánják azt sem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb a mezőny, mint néhány éve.

A tavalyi bajnok MÁV Kollégium kerete átalakult az idén, ennek ellenére a dobogó a cél az együttesnek. Az SM Kapos évek óta a középmezőny stabil tagja, és most arra készült, hogy elkapja a bajnokot. Erre minden esélyük meg is van, hiszen egy izgalmas mérkőzésen 1-1-es döntetlent harcoltak ki.

Az élen álló Somogy Sportja rendkívül harcos, változatos mérkőzésen győzött 4-3-ra a bárki ellen veszélyes Két Testvér Pizzéria ellen, így őrzi vezető pozícióját.

A további mérkőzéseken a Hidromobil meglepően simán, 3-0-ra verte a Sim Teamet, de még így is mindegyik csapat odaérhet a dobogóra, sőt annak elejére is.
Az újonc Bombardier Pub a Sepra elleni 3-1-es sikerével már második a tabellán.  

Megszerezte első győzelmét a Win Team is, Becseiék gólgazdag találkozón 5-4-re nyertek az Orci ellen.

A 13 csapatos mezőny miatt egyeseknek 4, másoknak 5 meccs van még hátra, a bajnoki címre még öt csapatnak van esélye, a gólkirályságért zajló verseny még ennél is nyíltabb, hiszen hétről-hétre változik a sorrend. Jelenleg a Somogy Sportja játékosa, Varga Tamás vezet 11 találattal, mögötte 10-10 góllal áll Lóki Péter a MÁV Kollégiumból és Mátés Balázs a Hidromobilból.

Címkék: termfoci, esély, gólkirály, izgalmas, forduló, bajnokság, sport