Villámrajtot vett a csurgói együttes az óesztendő utolsó hazai bajnoki mérkőzésén. Az első 18 percben mindössze két gólt kapott a házigazda, a támadásban pedig minden a tervek szerint alakult. Ezt követően kisebb hullámvölgybe került a CSKK, a félidei 14-11-es eredmény Széles időntúli hetesével alakult ki.

A második játékrész elején tovább zárkózott a Fradi, a hazaiak pedig négy alkalommal is csak a kapufát találták el. A folytatásban újra átvette az irányítást a Csurgó, és a 40. percben ismét öt gól volt a két csapat közti különbség. Imre Vilmos együttese végül 25:21 arányban győzött.

- Szeretnék gratulálni a csapatnak, a közönségnek pedig megköszönni a szurkolást. Mindenkinek kellemes ünnepet kívánunk. Én megdicsérem a játékosokat, mert kiválóan kezdték a mérkőzést. Beleestünk abba a hibába, hogy húsz góllal akartunk vezetni az első húsz perc után, túl nagy tempót mentünk – mondja a Csurgói KK vezetőedzője, Imre Vilmos.

- Nagyon nehéz volt forgatni a csapatot. Lassan, körülményesen szerveztük a támadásokat,a  kemény, agresszív védekezés megbosszulta magát, és sok könnyű gólt kaptunk – mondja az FTC-PLER vezetőedzője, Zsiga Gyula.

A somogyi együttesben Széles, Simon, Szöllősi és Kedzo egyaránt 4-4 gólig jutott. A CSKK adásunkkal egyidőben, balatonfüreden vívja idei utolsó bajnoki mérkőzését.

 

Címkék: jól, verés, Fradi, csurgó, kézilabda, sport