Türelmes emberek a rali-versenyzők: a hétvégi versenyen mindenki kitartóan várta, hogy megkapja a jelzést a startra. A kaposvári Tarrósi Péter technikai okok miatt idén még csak a második versenyén állt rajthoz.

- Igazából hazai pályán vagyunk. Két gyorson vagyunk túl, de pechesek vagyunk. Váltóproblémáink vannak, helyezést már nem fogunk elérni, mert sok másodpercet vesztettünk, de próbálunk jó eredményeket elérni a maradék két gyorsasági szakaszon - mondta Tarrósi Péter.

Ez a tapasztalt pilóta új kihívást talált magának erre a viadalra.

- Egy új autó, egy automata váltós autó, életemben nem mentem még ilyennel. Erős az autó, meglátjuk. Találkoztam Hideg Janiékkal, még együtt mentünk annak idején a Salgókon. Megpróbáljuk egyszer most - mondta Pathy László.

A Szenna-Bárdudvarnok-Zsippó közötti 9 kilométeres útszakasz igazi kihívás volt az induló párosoknak, a nedves útburkolat  többeket megtréfált. A bajnoki címet az elmúlt évhez hasonlóan Amrein Tamás hódította el. Természetesen a kaposvári versenyzők is kitettek magukért: a Nagy Balázs-Istovics Gergő és a Feitner Viktor-Kustos István páros egyaránt harmadik lett kategóriájában.

Címkék: varázs, rally, rali, szenna, autó, sport