Tekernie kell a Szolnok ellen a kaposváriaknak, ha meg akarják nehezíteni a bajnokaspiráns dolgát. A hetedik forduló után hét vereséggel álló KVK kemény edzésekkel készül a mérkőzésre.

- Én azt gondolom, hogy avval a játékkal, amit szombaton a Vasas ellen nyújtottunk, hogyha azt meg tudjuk oldani a védekezésben, s elöl még határozottabbak, illetve pontosabbak leszünk, akkor egy jó meccset tudunk játszani a Szolnokkal, annak ellenére hogy én azt gondolom, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban evvel az együttessel. Gyakorlatilag négy légiósuk van, ott van a Hosnyánszky Gábor, ott van a Kis Gábor olimpiai bajnokok, azon kívül még olyan súlyos egyéniségek vannak, akikkel nehéz felvenni a versenyt - mondta a Kaposvári Vízilabda Klub vezetőedzője, Bereczki Miklós.

A szolnoki nehéztüzérek ellen a kaposváriak kapusa is gőzerővel készül.

- Személy szerint meg szoktam nézni interneten, hogy milyen játékosok vannak, ki hány gólt lő, satöbbi. Ezen kívül becsületesen járni kell edzésre, ahol teljesíteni kell minél jobban. Minél jobb védekezés, minél több gólt lőjjünk, hogy ha már tíz vagy nyolc gólt tudunk lőni, az már nagyon jó lenne - mondta a Kaposvári Vízilabda Klub sportolója, Nagy Péter.

A kaposváriak Szolnokon 17-3-ra, hazai medencében pedig 12-4-re kaptak ki a Tisza-partiaktól az előző szezonban. Remélhetőleg a kedden 19 óra 30 perckor kezdődő bajnoki szorosabb eredménnyel zárul majd.

Címkék: Bereczki Miklós, világsztárok, vízilabda, KVK, sport, mérkőzés