Major Ferenc parádés labdamenet után szerzett pontot. A Kaposvári Asztalitenisz Club 19 esztendős versenyzőjétől kellett is a jó a teljesítmény, hisz a hazaiak már a párosok küzdelme után 2-0-ás hátrányba kerültek a Pécs elleni bajnokin.


- Vereségekkel kezdtünk. Most ők előttünk vannak kettő hellyel. Végülis összejöhet. Meglátjuk, hogy a párosok után hogy alakul. Most a páros szoros volt, fiatalok játszanak még, nem tudom, szerintem egy szoros mérkőzés lesz, de ők az esélyesebbek - mondja Okos Balázs, a Kaposvári AC játékos-edzője.  
- Ezen a meccsen mi vagyunk az esélyesek, ezt ki lehet jelenteni nagyképűség nélkül. Körülbelül egy olyan 14:4-es eredményre számítok - tette hozzá a Pécsi TÜKE SE-től Szeberényi András.


A pécsi pingpongos nem tévedett sokat. A baranyai együttes 16:2 arányban diadalmaskodott Kaposváron. A házigazdák közül Major Ferencen kívül csak Okos Balázs tudott meccset nyerni. A kaposvári csapat öt forduló után továbbra is pont nélkül áll az NB II-ben, míg a vendégek már a negyedik sikerüket ünnepelhették. A kaposváriak mentségére legyen mondva, hogy rendkívül fiatal kerettel vágtak neki a bajnokságnak.


Okos Balázs azt mondja: talán az NB III-ban majd megerősödhetnek. Ebben a bajnokságban szerinte nem sok esélyük van, de taktika meg technika gyakorlásának ez nagyon jó.
A KAC legénysége a következő fordulóban az egy győzelemmel szerénykedő Bonyhád vendége lesz. Okos Balázsék remélik, hogy a tolnaiak otthonában megszakad a nyeretlenségi sorozatuk.


Címkék: megnehezíteni, ellen, asztalitenisz, Pécs, vereség, sport