Az első nagy helyzetet a Rákóczi hagyta ki, a gólt viszont az ex-kaposvári Godslove szerezte az ötödik percben, és mint később kiderült, ez a találat továbbjutást ért az NB III. Dráva-csoportjában vitézkedő Duna-partiaknak. A folytatásban sokat tett azért a somogyi együttes, hogy egyenlítsen, de nem kísérte siker a próbálkozásokat. A 81. percben kiállították Horváth kapust, a tizenegyest viszont Moustapha kivédte, így már nem változott az eredmény.

A kaposváriak nem tudták megismételni az elmúlt évek jó Magyar Kupa-sorozatát, ezúttal a 16 közé sem sikerült bejutni.

- Tudtuk, hogy nincs kétosztálynyi különbség a Rákóczi és a Dunaújváros között, legfeljebb  papíron - kezdte értékelését Prukner László vezetőedző. - Ellenfelünk a Magyar Kupa előző köráében az MTK-t búcsúztatta, én pedig külön felhívtam rá a figyelmet, hogy minden hiba végzetes lehet ellenük. Az első nagy helyzetet mi hagytuk ki, az első előrerúgott labdából viszont Godslove beköszönt. Ezután a Dunaújváros végigvédekezte a meccset, és ezúttal nem volt meg bennünk az az átütőerő, amellyel ezt feltörhettük volna. Voltak helyzeteink, és meg nem adott tizenegyes is nehezítette a helyzetünket, de azért kaptunk ki, mert nem játszottunk jól.

Dunaújváros PASE-Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (1-0)

Dunaújváros. V.: Botló
Dunaújváros: Milinte - Villám, Farkas, Beleuc, Köntös - Lázár, Böőr (Kocsis 41. p.), Micskó (Miskovicz 75. p.), Godslove - Sitku (Salamon 91. p.), Perovics. Vezetőedző: Horváth Csaba. 
Kaposvári Rákóczi FC: Horváth L. - Okuka, Bank, Zámbó, Jánvári - Pedro, Safaric (Kovacevic 77. p.), Kovács O. (Katona 60. p.), Balázs B. - Oláh, Vrucina (Moustapha 66. p.). Vezetőedző: Prukner László. 
Gólszerző: Godslove (5. p.). 
Kiállítva: Horváth L. (81. p.), Perovics (91. p.).

Címkék: kiestek, Dunaújváros, NB III, vereség, Rákóczi, sport