A találkozón Gerber András, a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. ügyvezető igazgatója tájékoztatta a volt kollégákat a változásokról és a cég fejlődéséről. A rendezvény résztvevőit többek között Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere, és Svajda József az MSZOSZ Régiós elnöke is köszöntötte.

A „Házaspárok a VIDEOTON-nál” díjat négy, egykoron a cég jogelődjeinél dolgozó házaspár vehette át. A jó hangulatról a Nemzetőr sori Óvoda nagycsoportosai gondoskodtak. Az ünnepségen valamennyi nyugdíjasnak ajándékkal kedveskedtek, majd zenés vacsoraesttel látja vendégül a résztvevőket a város legnagyobb ipari foglalkoztatója. A rendezvény végén az egykori VIDEOTONOSOK egy rövid séta erejéig visszatekinthettek a múltba: kollegáik vezetésével bejárhatták az üzemeket, megnézhették az aktuális gyártási folyamatokat, köszönthették ismerőseiket, barátaikat, régi munkatársaikat.

Az együttlét órái ezúttal is hamar elrepültek, a nyugállományba vonult egykori munkatársak jó kedvvel, anekdotázva emlékeztek a munkával telt évekre.

Címkék: nyugdíjasait, együttlét, köszöntötte, óráti, Videoton, sport