Nagy Andrea tanítványai az A csoportban kezdték meg szereplésüket, és biztosan nyertek előbb az ajkaiak, majd a Veszprém Botev ellen 2-0-ra. A csapat ezzel csoportelső lett, a végső helyezések sora pedig a csoportgyőztesek körmérkőzése után dőlt el. A kaposváriak két szettben verték a Baja és a Pankasz gárdáját, majd nagy csatában 2:1 arányban kikaptak a Kalocsától, így végül a második helyen fejezték be a küzdelmet. A Kaposvári Röplabda Akadémia csapatából Szabó Vivien kapott különdíjat. A torna másik somogyi résztvevője, a Nagybajom az ötödik helyen zárt, Nagy Zoltán együtteséből Nagy Barbara vehetett át különdíjat.
„A csapatunk minden meccsen nagyon jól játszott, a döntőben egy kis figyelmetlenség miatt kaptunk minimális különbséggel, két ponttal. Az együttes jó nyitásaival sok pontot szerzett a mérkőzéseken” - értékelt Nagy Andrea.

A kaposvári csapat tagjai: Rucz Réka, Kotormán Réka, Szabó Vivien, Wágner Viktória, Rákhely Fanni, Szekér Amarilla, Béres Alexandra, Zsebők Dina. Edző: Nagy Andrea

A torna végeredménye: 1. Kalocsa
2. Kaposvári Röplabda Akadémia
3. Pankasz
4. Baja
5. Nagybajom
6. Tatabánya
7. Veszprém Báthory
8. Ajka
9. Veszprém Deák
10.Veszprém Cholnoky
11. Székesfehérvár
12. Veszprém Botev

Címkék: knrc, ezüst, dobogó, akadémia, női, röplabda, sport