Internetes hírportálok is megszellőztették és Kaposváron is hallani már, hogy Prukner László visszatérhet a somogyi megyeszékhelyre. A szakember, aki 2004-ben az élvonalba vezette a zöld-fehéreket, jelenleg Zalaegerszegen dolgozik, de a hírek szerint nem biztos, hogy az NB II-ben is irányítaná az együttest. Ha távozik, akár tárt karokkal is várhatnák a zöld-fehérek... A legfrissebb információk szerint Prukner a pécsiek kívánságlistáján is szerepel.

Sokak szerint itt az ideje annak, hogy Barna László megkapja a lehetőséget. A korábbi NB I-es játékos már csaknem egy évtizede ül a csapat kispadján másodedzőként, az elmúlt nyolc élvonalbeli évadot végigdolgozta Prukner Lászlóval, illetve Sisa Tiborral. Jól ismeri tehát a Rákóczi játékosait és lehetőségeit és az élvonalbeli mezőnyt is. A vezetőedzői poszthoz szükséges Pro-licence-et azonban még nem szerezte meg, így kézenfekvő megoldás lehetne, hogy a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián tevékenykedő Botos Antal szakmai igazgatóként dolgozna vele együtt. Siófokon is hasonló a felállás, Horváth Károly és Mihalecz István két éve sikerrel irányítja a munkát.

Természetesen elképzelhető, hogy más valakit választ majd a klubvezetés, de az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva olyan edző kell Kaposvárra, aki elfogadja az egyesület helyzetét,  és a türelmes csapatépítés sem áll távol tőle...

Nemsokára minden kiderül...

Címkék: fordulat, elmegy, sisa tibor, prukner, rákóczi, sport