Tiszta vizet öntött a pohárba a Rákóczi vezetése. Sisa Tibor vezetőedző a múlt szombaton, a Haladás elleni mérkőzés után már utalt rá, hogy a szezon végén távozik, és mindezt most meg is erősítette.

- Még két mérkőzésünk van, és ennyi. Elmondtam én ezt, hogy a szerződésem lejár, nem szeretném meghosszabbítani - mondta a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Sisa Tibor.

Az elmúlt napok hírei és egyeztetései után Illés János ügyvezető elnök fogalmazta meg az egyesület hivatalos álláspontját.

- A klub vezetése értelmezte, tudomásul vette és elfogadja az edző nyilatkozatát, amit tett, de a szerződése él, és a szerződés értelmében ő a Rákóczi labdarúgó Kft. első csapatának edzője, és ez továbbra is így működik - mondta a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezetője, Illés János.

Az ügyvezető hozzátette: csak a bajnokság befejezése után derül ki, hogy ki irányítja majd a szakmai munkát a nyártól Kaposváron. A Rákóczi az elmúlt hétvégén bebiztosította további NB I-es tagságát, és az utolsó két fordulóban a két kiesővel találkozik. Egy jó hajrával és némi szerencsével még a 10. helyet is elcsípheti a társaság Sisa Tibor irányításával.

Címkék: Illés János, edzőkérdés, távozik, Kaposvári Rákóczi FC, Sisa Tibor, sport