Németh Adrienn hétköznapjai ma már elképzelhetetlenek az edzőtermi tréningek nélkül.

- Én ezelőtt három évvel kezdtem el edzőterembe járni, alakformálás céljából. Volt egy kevés súlyfeleslegem, amit szerettem volna ledolgozni, és úgy jött ez az egész, hogy megtetszettek az ízlésesen izmos nők, és úgy gondoltam, hogy van elég kitartásom, akaraterőm hozzá, és megpróbálkozom vele - mondta Németh Adrienn.

- Nagyon fontos, és nagyon örülök, hogy ilyen jó teremben, ilyen felszereltség mellett tudok dolgozni. Kielégít minden szükségletemet. Sok színben lehet edzeni, és minden gép adott, amire nekem szükségem van - tette hozzá Adrienn.

Németh Adrienn fitnesz


A sportolónő a közelmúltban egy nemzetközi fitnesz és testépítő versenyen lépett porondra a fővárosban, és kategóriájában a második helyet szerezte meg. Mindössze egy osztrák riválisa előzte meg. A versenyző hosszú távra tervez a sporttal.

- Sok munka, nagyon sok szenvedés, de megéri. Heti 5-6 alkalommal edzek heti másfél-két órát, de versenyidőszakban ez valamivel több. Ez versenyfelkészülésénél valamivel több. Idén fogok végezni az iskolában az edzőivel, szeretnék másokat is edzeni, és szeretném folytatni a versenyzést is - mondta Adrienn.

A következő nagy erőpróba a vasárnapi magyar bajnokság lesz, ahol Adrienn címvédőként próbál szerencsét.

Címkék: visszatérés, Németh Adrienn, magyar bajnokság, fitnesz, versenyző, sport