A következő kör, a Pécs ellen a tavalyi hoz hasonló nagy csatát ígér.

Az idegenbeli 3-1-es vereség után hazai pályán győzelemre készült a Kaposvári Egyetem csapata a Szombathelyi Főiskola ellen.  

- Igazából ez mára második meccsünk, Szombathelyen már játszottunk. Igazából nem más, ismerem a társakat, az edzések is jó hangulatúak, mint a BITT-ben - mondta a Kaposvári Egyetem játékosa, Harmath Zsófia.

Harmath Zsófia a gazdaságtudomány kar első éves hallgatójaként, a játékos-edző Pintér Zsanett pedig leendő tanítóként szerette volna győzelemhez segíteni a csapatot. Az egyetemi együttes tavaly tavasszal alakult újjá.

- Érdemes volt belevágni természetesen. A tavalyi évhez képest két emberrel bővültünk, jobb lett a csapat. Itt van Harmath Zsófi is, a BITT játékosa, reméljük, túljutunk a Szombathelyen, aztán jöhet a Pécs - mondta a Kaposvári Egyetem játékos-edzője, Pintér Zsanett.

A kaposváriak Kondor Gabriella ütésével szerezték meg a vezetést, aztán Harmath Zsófia lépett a nyitóhelyre, és többször is megtréfálta a vendégeket. A hazaiak a folytatásban is lendületben maradtak, és szép labdamenetek végén szereztek újabb pontokat. Az első játszma megnyerése csak a kezdet volt: a Kaposvári Egyetem a második és a harmadik szett végén is győzelemnek örülhetett. A lányok így végül 3:0 arányban bizonyultak jobbnak, és bebiztosították továbbjutásukat. A négy közé jutásért a Pécsi Tudományegyetem együttesével kell majd megküzdeni a pályán.

Címkék: Pintér Zsanett, negyeddöntő, Kaposvári Egyetem, női, röplabda, sport