Nem sok jóval kecsegtetett a képeinken fehérben látható Kaposvárnak, hogy az egyik legerősebb magyar csapat ellen zárja az alapszakaszt, a fiúk talán már a rájátszásra hangolódtak. A válogatottakkal teletűzdelt Szeged ellen azonban a támadás egész jól ment, mindegyik negyedben betaláltak Bereczkiék, sőt, a harmadikban csupán 5-4-re hozta a Szeged a részeredményt. Összességében becsülettel helytállt a Kaposvár, a 18-9-re elveszített mérkőzésen Horváth Dávid 3, Bereczki és Balogh pedig 2-2 góllal terhelte az alföldiek hálóját. A vendégeknél Kunac volt különösen elemében, négy gól vágott és kiemelkedően játszott végig.

A kaposváriak ezzel 10 pontot gyűjtve, rosszabb egymás elleni eredmény miatt a Pécs mögött az utolsó helyen végeztek az alapszakaszban, a hétfőn kezdődő rájátszásban előbb a BVSC-vel mérkőznek, majd az OSC-Pécs párharc vesztesével, vagy nyertesével. A tét a bentmaradás. Mivel egyik párharcot sem otthon kezdi a Kaposvár, idegenből kell a bravúr az első osztályú szereplés meghosszabbításához.

Ha a BVSC elleni két győzelemig tartó párharcot megnyerné a csapat, máris meglenne a bentmaradás, ellenkező esetben még egy pótvizsgán van lehetőség a javításra, ott viszont már egyszer sem szabad kikapni.

Nézze meg az edzők értékelését:

 

 

Címkék: kvk, szeged, vizipolo, vizilabda, sport, kaposvár