Az NB I B-csoportjában szereplő hölgyek Balatonfüreden győztek 13:5-re, az NB II-es férfiak pedig hazai környezetben múlták felül a Bonyhád gárdáját 14:4 arányban.

- Következő hetekben játsszuk a nehezebb mérkőzéseinket, a Mohács ellen is, az ottani mérkőzésen múlhat az első hely sorsa. A csapat jó formában van, sima győzelmeket arattunk az elmúlt hetekben, bízom benne, hogy a mai is ilyen lesz - mondta a Marázplast Kaposvári AC edzője, Okos Balázs.

-Az NB II-ben a középmezőnyhöz tartozunk. A Kaposvár bajnokesélyes, és remélem, bajnok is lesz, mert szimpatikus, baráti csapat. Szívesen jövünk ide mindig játszani. Valószínűleg ma ők nyernek, de igyekszünk helytállni - mondta a Bonyhád játékos-edzője, Teleki Zsolt.

A hagyományokhoz híven a párosokkal indult a mérkőzés, és a Berdár, Dani kettős magabiztosan verte ellenfelét. A másik asztalnál viszont a vendégek örülhettek. Az egyéni küzdelmek már egyértelműbben alakultak: a somogyiak az első kör után 5-1-re, a harmadikat követően pedig már 11-3-ra vezettek, és végül 14:4 arányban győztek. Berdár és Nemes hibátlanul, szettveszteség nélkül zárta a napot, Dani 3, Major pedig 2 mérkőzést nyert.
Az NB I B-s hölgyek Balatonfüreden nyertek 13:5 arányban, így továbbra is őrzik negyedik helyüket.

Címkék: Marázplast, párosok, Bonyhád, asztalitenisz, mérkőzés, férfi, sport