Bereczki Miklósék továbbra is utolsó előttiek a tabellán.

Ősszel 20-5-re kapott ki a Kaposvár a Vasas otthonában, a 17-szeres bajnok ellen a minél szorosabb eredmény elérése volt a cél. Ez meg is valósult, Bereczkiék minden negyedben ott loholtak a fővárosiak nyakán. Az első negyedben még nem született hazai gól, de Kiss Gergőék is csupán kétszer találtak be. A harmadik negyedben húzott el a fővárosi együttes, Boskovic, Katonás és Vámos vezérletével már 7-8 góllal is vezettek Földi Lászlóék. A negyedik negyedben aztán a kiváló hazai védekezés mellé eredményes kaposvári támadások párosultak, így 3-2-re meg is nyerték a hazaiak az etapot. 13-7 lett a vége, Bereczki Miklóséknak nem lehetett szégyenkezni valójuk.

"Természetesen, az eredménnyel elégedett is vagyok, számszerűleg ez rendben van, de valóban elemi hibákat is vétettünk, amit ezen a szinten már nem szabadna, kevesen is vagyunk, ha többet tudnék cserélni, nem fordulna elő ennyi baki" - mondta a Kaposvári VK játékos-edzője, Bereczki Miklós.

A Vasas még több fronton is érdekelt, így várható volt, hogy nem most nyújtják majd legjobb teljesítményüket. Földi Lászlót ennek ellenére meglepte a lelkes kaposvári csapat.

"Nagyon pozitív volt a Kaposvár játéka, kicsit meg is lepett, hogy bizonyos szituációkban milyen higgadtak tudtak maradni, én azt gondolom, hogy minden dicséretet megérdemelnek a srácok" - értékelt a TEVA-Vasas-Uniqua vezetőedzője, Földi László.

A kaposváriak maradtak 7 pontosak, az OSC-t előzik meg, a hétvégi kettős forduló vasárnap este zárult, Bereczkiék a Ferencváros otthonában léptek pályára.

Nézze meg az edzők értékelését:

 

 

Címkék: vízipolo, osc, vereség, vízilabda, sport, kaposvár