A kaposvári színészek nemcsak a színpadon, hanem a focipályán is mindent megtesznek azért, hogy kiszolgálják a közönséget. A Csiky labdazsonglőrei legutóbb egy utánpótlás torna fő műsorszámaként a média válogatottal meccseltek.  

- Annak ellenére, hogy ők vezettek, szerintem mi játszottunk szebben. Hornung Gábor védett, akkor a két védő a Lassu József és a Tóth Géza volt. Fándli Csabi, azaz Pán Péter volt a középpályán és a Nagyhegyesi Zoltán volt és én elöl - mondta a Csiky Gergely Színház művésze, Szvath Tamás.

A színészek együttese 1-1-es döntetlent játszott a médiacsapattal. A csattanó mindenképp az övék volt, hisz az egyenlítő gólt a hajrá perceiben szerezte Szvath Tamás. A döntetlenhez a Csiky kapusának bravúrjai is kellettek, aki elárulta nekünk, hogy már a középiskolában is otthonosan mozgott a gólvonal előtt.

- Táncsicsba jártam, és ott valóban én voltam a gimnázium kapusa, és még a Barna Laci, aki a gépészes volt még az ő bombáit védtem. Nagyon nagy meccseket játszottunk egyébként a Gépésszel - mondta a Csiky Gergely Színház művésze, Hornung Gábor.

Nos, az élet remek forgatókönyvíró, ami most is bebizonyosodott, hisz épp Barna László, a Rákóczi pályaedzője adta át a mérkőzés után a színészeknek járó különdíjat, Hornung Gábornak. A kaposvári teátrum művészei egyébként, ha tehetik, rendszeresen sportolnak.

- A színész a testével is játszik a színpadon, tehát a fizikuma rendkívül fontos és az egészségi állapota is rendkívül fontos. Ezért én azt hiszem, hogy minden korosztályban megtalálhatók vagy az edzőtermekben, vagy a futópályákon, vagy akár fociedzéseken, focimeccseken, baráti focimeccseken a színészek - mondta Hornung Gábor.

A kaposvári színészek a jövőben is tevékeny részesei szeretnének maradni a helyi sportéletnek. A Csiky művészei bíznak benne, hogy újabb gálamecccsekre hívják majd őket, ahol ismét megmutathatják, hogy néha nemcsak a futballisták remek színészek, hanem a színészek is remek futballisták.

Címkék: média válogatott, színészek, gálamérkőzés, labdarúgás, Kaposvár, sport