Az egykori Rákóczi-edző, Keszei Ferenc még mindig ezer fokon ég. Jó tanácsaira az NB III. Dráva-csoportjában szereplő balatonlellei együttes játékosainak is nagy szüksége volt az őszi szezon során. A Balaton-partiak kezdőcsapatából hat labdarúgó is hiányzott a Rákóczi II. elleni bajnokin, mégis sikerült pontot rabolniuk Kaposvárról.


A Balatonlelle SE vezetőedzője, Keszei Ferenc azt mondja: ilyen szempontból egyértelmű, hogy ez egy óriási eredmény. - Nekünk nagyon sikeres eredmény. Más kérdés az, hogy egy edző az nem boldog felhőtlenül akkor, ha csapata szinte minden energiáját csak a védekezésre összpontosítja, a támadójátékba minimálisat, főleg a második félidőbe minimálisat tudtunk résztvenni - tette hozzá az edző.


A balatonlellei játékosok is bravúros eredményként értékelték a zöld-fehérek elleni 0-0-s döntetlent.
A Balatonlelle SE játékosa, Graszl Norbert határozottan úgy érzi,  hogy az utóbbi időben elég sok problémával küszködnek. Elég tartalékosan is tudtak kiállni. Úgyhogy ez az pont nekik felér egy három ponttal.


A Balatonlelle az NB III-as bajnokság Dráva-csoportjában a 11. helyen zárta az őszi szezont. A együttes erejéből bravúrokra is futotta, hisz a Rákóczi II. mellett a PMFC és a Siófok második számú alakulatával is döntetlent játszottak, emellett idegenben verték a Nagyatád, valamint a Mohács gárdáját is. Keszei Ferenc vezetőedző szerint tavasszal még jobbak lehetnek, ha anyagi gondjait kiheveri az egyesület.


Keszei Ferenc edző azt mondja: a vezetőik áldozatos munkája ellenére is nagyon komoly anyagi gondok kísérték végig az egész félszezont. - Itt most az adóból való lehetőségekkel talán valami módon ezekből tudunk enyhíteni - tette hozzá az edző.
Keszei Ferenc azt is elárulta, hogy csapatával szeretne a legjobb nyolc között végezni a bajnokság végére. A balatonlelleiek célkitűzése nem reménytelen, hiszen a Bonyhád és a nagy rivális Nagybajom egy, a nyolcadik helyezett Siófok II. pedig mindössze két ponttal gyűjtött többet náluk az őszi szezon alatt.

Címkék: labdarúgócsapat, őszi, edző, Balatonlelle, szezon, sport