Az év utolsó mérkőzésén a mezőny legerősebb csapata vendégszerepelt Kaposváron. A párosok után még 1:1 volt az állás, a folytatásban aztán érvényesült a papírforma.
A Kaposvári AC edzője, Kátainé Váradi Gyöngyi azt mondja: az ellenfél a jelenlegi bajnokságot vezető csapat, mert megverték a Komlót. Nem várhatnak túl sokat, mert két kislánnynal állnak fel, de szoros mérkőzéseket játsznak, jól teljesítenek.
A kaposvári együttes tagjai ezúttal is jól teljesítettek, és nagy küzdelemre kényszerítették a zalaiakat. Csapatunk legjobbja Fekete Zsuzsanna volt, aki mind a négy egyéni mérkőzését szettvesztés nélkül nyerte meg. Borda Ilona és Magyarcsik Laura egy-egy egyéni meccset hozott. A vendégek végül 11:7 arányban bizonyultak jobbnak, a somogyiak pedig a negyedik helyen zárták az őszi szezont. A kanizsai csapatban ezúttal is láthattuk az örökifjú Boldizsár Gabriellát, aki annak idején tíz éven át Kaposváron is játszott.
- Mi most jobbak vagyunk, én már csak beszállok, és minden évben segítek. Nekem ez az életem, nagyon szeretem csinálni - mondja a nagykanizsai Boldizsár Gabriella.
Az NB II-es kaposvári férfi csapat teljes sikerrel zárta a fordulót: 18:0 arányban nyert a Szekszárd otthonában.

Címkék: elmaradt, mérkőzése, Bravúr, utolsó, év, asztalitenisz, sport