Jól kezdte az őszi szezont az újonc: a Juta a második helyről várta a hétvége rangadóját.

Tóth Norbert jutai játékos-edző azt mondja: úgy érzi, az erősítések sikerültek. Nem volt problémájuk az eddigi hét mérkőzésen. Eddig reális eredmények születtek a részükről.

A Magyaregres beragadt a bajnoki rajton, azóta viszont folyamatosan felfelé ível a forma.

A magyaregresi csapat edzője, Horváth Gábor szerint  jól felkészültek. - A csapat elvégezte azt a munkát, amit elvártunk. Az első két meccsen kikaptunk, mert a mellény ment csak ki a pályára. Azóta felébredtünk, négyből négyet nyertünk, és csak egy gólt kaptunk – tette hozzá az edző.

A jutai edző  azt mondja: hazai pályán szeretnének nyerni. - Nem lesz egyszerű feladat, mert jó képességű a cél. A bajnokság előtt a bennmaradás volt a cél. Ezen közben változtattunk, elfogadható lenne, ha az első hatban végeznénk – mondja Tóth Norbert.

- Mindenképpen rangadónak számít. Úgy vettem észre az elmúlt hét évben, hogy mindenki a Magyaregrest akarja megverni, kettőzött erővel küzdenek ellenünk. A Juta nagy múltú csapat, örülünk, hogy itt vannak, sok barátom van itt, az eddigi eredményeik pedig tiszteletet parancsolnak – mondja  az egresi edző.

A két csapat tagjai nehezen lendültek játékba, aztán végül jó kis meccs kerekedett a szomszédvári rangadóból. A Juta a 30. percben szerezte meg a vezetést Fazekas lövésével. A vendégek a második félidőben fordítani tudtak, előbb Kocsis, majd Rofrics Zsolt vette be a kaput. A Magyaregres végül 2-1-es győzelemmel távozott Jutából, és pontszámban beérte riválisát. A tabella élén Böhönye-Magyaregres-Juta a sorrend, mindhárom együttes 15 pontot gyűjtött eddig.

 

 

Címkék: idegenben, Magyaregres, Juta, labdarúgás, csapat, sport