Ma edzett először együtt a városi sportcsarnokban a Kaposvári KK három amerikai idegenlégiósa. Josh Wilson és Nik Raivio után megérkezett a 207 centis center, Tremaine Ford, aki honfitársaihoz hasonlóan azért küzd majd, hogy az együttes hosszú idő után újra beverekedje magát a legjobb nyolcba.

A legjobban eddig Prágában ment a játék, ahol a cseh bajnokság legjobbjának választották. Az előző évet pedig Franciaországban töltötte, ahol több csapatban játszott - mesélte Tremaine Ford.

Ford egyik nagy erőssége, hogy kezének fesztávolsága igen nagy, így kimagaslóan gyűjti a lepattanó labdákat. Ez rá is fér majd a csapatra az új szezonban.

A másik új szerzemény, Nik Raivio már egy hete élvezi a város vendégszeretét. A 25 éves, 194 centi magas portlandi kosárlabdázó, aki a kettes és a hármas poszton bevethető, legutóbb Belgiumban szerepelt.

Josh Wilson immár második idényét kezdi Kaposváron. A népszerű irányító előrelépést vár a csapattól az új szezonban. Ő a hatodik helyre várja a csapatot.

A KKK keddre tervezett, ZTE elleni edzőmeccse elmarad, mert a zalaiak lemondták a találkozót. A fiúkat pénteken és szombaton, a hazai rendezésű felkészülési tornán láthatja újra a közönség, a Szeged, a Jászberény és a Kecskemét társaságában.

Címkék: Tremaine Ford, delfinek, kkk, kosárlabda, sport