Nagy az izgalom a kezdés előtti pillanatokban is, ahol az utolsó beállításokat végzik a szakemberek, hiszen a Kaposvár Kupa végén dőlnek el az országos bajnoki helyezések is.
"Próbálok belőle kihozni minél nagyobb teljesítményt, amennyire csak tudom. Most variáltam kicsit a motoron, remélem, sikerülni fog, aztán abban bízom, hogy 2 hét múlva Ukrajnában, az egy nagyon jó pálya, ott az autó 5-6 km-rel többet tud menni, mint itt, bízom abban, hogy sikerül átlépni a 230-at" - mondja Tamasóczki Tamás, aki bemelegítésként most ezüstérmet nyert, míg édesapja, Tamasóczki Mihály a bronzérmet érdemelte ki. Az országos bajnokság végeredménye is hasonlóan alakult a kaposváriak számára a 1,5 cm3-es kategóriában. Az örökös bajnok Bogdán Endre a 2,5 és a 10 cm3-esek között próbált szerencsét. Az első két fordulót korábban megnyerte.

 

autó

 

"Természetesen hasonlók a célok, remélem, nem csalódnak, akik értem szurkolnak, nagy munka volt, hogy ez az év valamilyenre sikeredjen, mert a konkurencia akkora léptekkel halad előre és olyan technikai háttérrel dolgozik, amiben sufni tuninggal, nehéz boldogulni" - meséli Bogdán Endre, aki végül esélyeshez méltóan megnyerte a királykategóriát és az idei három futam összesítése alapján is ő győzött, így megszerezte 39. magyar bajnoki címét. A 2,5 cm3-es kategóriában a 2. lett, míg a szintén kaposvári Dusa András a 3. A házigazdák közül Bihari Henrietta egy második, Pásztor Róbert pedig egy harmadik helyezést könyvelhetett el az OB záró fordulójában.

Címkék: tuning, modell, motor, autó, sport