Az összejövetelen a drukkerek bármit megkérdezhettek a frissen igazolt játékosoktól és a trénertől egyaránt.

Kánikula volt a javából, ennek ellenére a főlelátó fedett oldalán sokan választották az árnyékos ülőkéket. Az ankéton Sisa Tibor részletesen bemutatta az új fiúkat. Egyelőre heten érkeztek, igaz, még két labdarúgó érkezése várható. A múlt szezonról is szó esett, a szurkolók szerint felemás érzéseket keltve.

rákóczi ANKÉT

- Minden szurkolónak az a dolga, hogy csak a szépre emlékezzen, de azért maradt bennem tüske, a vége kurtára sikerült a szezonnak, éppen azok ellen, akik ellen a győzelem kötelező lett volna – mondotta Tavaszi József, a Rákóczi Baráti Kör elnökségének egyik tagja.

A baráti kör évek óta próbálja megmozgatni a szurkolókat, több-kevesebb sikerrel.

- Nagyon nehéz megmozgatni őket – erősítette meg Kárpáti Zoltán, a Rákóczi Baráti Kör elnöke a Kapos Sportnak -, mindenesetre mi mindennel megpróbálkozunk. Fehérvárra egy 45 fős ingyenes buszt mindössze 19-en töltöttünk meg, a kevés jelentkező okát nem tudjuk. Próbálkozunk, de nem minden rajtunk múlik.

Hét labdarúgó, Posza, Alekszejev, Farkas, Jánvári, Katona, Hajdúch és Mudresa jelenti a frissítést a tíz távozó helyett.

- Edzésen még nem láttam a játékosokat – vallja be Tavaszi József -, de úgy tudom, jók a paramétereik. Új csapatot kell építeni, ez mindenkinek új feladatot jelent – jelentette ki.

A szakmai stáb és a szurkolók is bíznak abban, hogy az új fiúk nem hagyják cserben a csapatot és nem tűnnek el a süllyesztőben sem.

Vasárnap 18 órakor, a Ferencváros elleni hazai rangadóval kezdi meg bajnoki szereplését a Rákóczi.

Címkék: baráti kör, Fradi, ankét, labdarúgás, Rákóczi, sport