A fiúkra szombaton és kedden újabb előkészületi találkozó vár, ezután valószínűleg kialakul a játékoskeret.

Szergej Alexejev megérkezett, és hamar megismerkedett a Sisa-féle módszerek egyikével. A Rákóczi vadonatúj szerzeménye, a moldáv válogatott csatár nem csak a fekvőtámaszokat csinálja jól, hanem közeli barátságban van a labdával – és igen gól-érzékeny. Erre szükség is lesz az új szezonban. A Rákóczi bő két hét múlva már bajnoki mérkőzést játszik a Ferencváros ellen.

- Nagyon jól dolgoznak a srácok, kifejezetten jól. Sajnos egy-két sérülés bezavar néha, de úgy gondolom, nem olyan rossz a helyzet, mint a télen. Nekünk azt az irányvonalat kell követni, mint eddig. Jó lenne egyszer olyan helyen lenni, hogy akiket kiírok, azok itt vannak. Mi már a 43. játékost néztük meg, és igyekszünk kiválasztani a legjobban hozzánk illeszkedőket - mondja Sisa Tibor, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője.

Alexejev, Farkas Péter, Hidvégi György és Posza Zsolt után minden bizonnyal még újabb játékosokat is szerződtet a kaposvári klub. A próbajátékosok sorsa napokon belül eldől. Természetesen a Rákóczi régi játékosai is nagy lendülettel készülnek.

Farkas Zoltán úgy gondolja, minden rendben van. Amit a tréner kijelölt, azt elvégezték. A csapatépítés utolsó fázisa zajlik, ami az összecsiszolás része, szerinte jó úton haladnak. Szerencsére felépült, és teljesen egészséges. Reméli, így is fog maradni. Szeretne meghatározó tagja lenni az őszi csapatnak. A tréner döntése lesz ez, de mindent megtesz azért, hogy játsszhasson.

A somogyi zöld-fehérek szombaton a Losonc ellen játszanak újabb előkészületi mérkőzést, a jövő hét elején pedig Ausztriában is pályára lépnek.

Címkék: bajnoki rajt, előkészületi mérkőzés, Rákóczi Fc, Sisa Tibor, sport, labdarúgás