A pálmát ez az irodalmira díjra is okkal pályázó cím vitte el:


Siralmasra sikeredett somogyi semmittevés
"Nézőriasztóra sikeredett a rangadónak induló, és a dobogós helyekért zajló csata a Kaposvár és a Debrecen között. Mindkét csapat rengeteg hibával, elképzelés nélkül játszott, így nem is születhetett más végeredmény, mint gól nélküli döntetlen." (FourFourTwo.fu)


Unalmas döntetlen Kaposváron
"Az a 90 perc, amely kifejezetten gyenge játékot hozott, az első félidőben, még Oláh Lóránt, a Kaposvár játékosa is azt mondta a meccset közvetítő Sport 1 Televízió riporterének, hogy ne számítsunk jó játékra, mert a nagy tét miatt nem szokott közönségszórakoztató perceket hozni egy hatpontos találkozó".
"A 66. percben Oláh lőtt szépen kapura, de nem elég szépen ahhoz, hogy gól szülessen a lövésből. A 82. percben Coulibaly önzőzött, nem adta be középre Dombinak, odalett a ziccer. Meg a meccs is, amelyet jobb, ha minél előbb elfelejtünk." (Sport24.hu)


A Fradi nyert a Kaposvár-DVSC meccsen

"Az eredménynek vélhetően a Ferencvárosnál örülnek legjobban, hiszen a zöld-fehérek így biztosan a dobogón maradnak a forduló végén is."
(Sportfórum.hu)


Távol a dobogó: egy sovány ikszre volt képes a Loki

"Több helyzete volt a DVSC-nek, de annyival nem volt jobb, hogy kiérdemelje a három pontot Kaposváron." (Civishir.hu)


A címvédő egyszer sem talált be a Kaposvárnak

"A második félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, de ezen a délutánon úgy tűnt, mindkét csapatot beoltották góllövés ellen. Az eredmény igazságos." (Telesport.hu)


Felejthető meccsen ikszelt a Kaposvár és a Loki
"A második helyre hajtó csapatok csatája kiemelkedő iramot, színvonalas játékot és gólt sem hozott." (Nemzetisport.hu)


Rákóczi-Loki: küzdelem volt, gól nem
"A 85. percben Grumic lőhetett volna gólt, de öt méterre a kaputól lecsúszott a lábáról a labda...
Ezen a délutánon úgy tűnt, hogy mindkét csapatot beoltották a góllövés ellen, a döntetlennek pedig alighanem a Fradi hívei örülhetnek a leginkább." (Kapos.hu)

Címkék: bajnikság, Grumic, gól, Debrecen, Rákóczi, sport