A Somogyjádi Szabadidőklub immár tizennyolcadik alkalommal rendezte meg az Áprilisi Gyermekfoci utánpótlás labdarúgótornát. Az idei évben is öt kategóriában küzdhettek meg a csapatok a helyezésekért.

Somogy Meggyei Közgyűlés alelnöke Witzmann Mihály szerint, Ez egy rendkívül hasznos és kellemes program a gyerekeknek, az őket elkísérő tanároknak, és a szervezőknek is. Külön öröm számomra, hogy ez Somogyban valósulhat meg 18. alkalommal, és 2009 óta ismét Somogyjád adhat otthont ennek a nemes és rangos versenynek.

A tornára Somogy, Tolna, Baranya és Zala megyéből is érkeztek csapatok.

Ress Antal, főszervező: 72 csapat van, 11 pályán rendezzük a tornát, plusz még a lányoknak a csarnokban. Első, második, harmadik és negyedik korcsoport és a leány csapatok.

A kaposvári fiatalok nem csak a külföldi sztárcsapatokért rajonganak, hanem játszani is nagyon szeretnek.

A fiúk végül ezüstérmet szereztek. A torna mérkőzései sportszerű küzdelmet hoztak, melynek végén három fiú korcsoportban is Balaton-parti győzelem született: Balatonszabadi, Ádánd és a Balatoni Vasas is szerzett egy-egy első helyezést. A lányoknál a Szigetvári Vasas, a negyedik korcsoportban pedig a Nagybajom bizonyult a legjobbnak.

Feltámadási menet

Címkék: gyerekfoci, gyerekek, foci, labdarúgás, somogy, sport