A Rákóczi játékosa, Zsók József góljával győzte le 2-1-re a Rákóczi a Ferencvárost a labdarúgó NB I. 25. fordulójának rangadóján. A kaposváriak újra felkapaszkodtak a dobogóra, és most már nem titkolják: szeretnék megőrizni előkelő helyezésüket a tabellán.

A Kaposvári Rákóczi FC játékosa, Oláh Lóránt szerint nagyon nehéz, nagyon küzdelmes meccs volt. Nem játszottunk jól, de akkor is eredményesek tudtunk lenni, ez jó, ez nagyon kellett nekünk – tette hozzá.

A somogyiak a Fradi ellen is végig bíztak a három pont megszerzésében. Mindenképpen gondoltunk rá, kielemeztük őket, tudtuk, mit akarunk játszani. Az első félidő nagy taktikai csata volt, a gól jót tett a mérkőzésnek –mondta Zsók József.

A Rákóczi öt fordulóval a bajnokság vége előtt a harmadik helyen áll. Igen szoros az élmezőny, így minden megszerzett vagy éppen elhullajtott pontnak nagy a jelentősége. Nincs sok idő a pihenésre: a fiúk szombaton a Honvéd otthonában folytatják szereplésüket. A két csapat az ősszel 0-0-ás döntetlent játszott egymással.

Oláh Lóránt szerint a Honvéd egy stabil csapat, az utóbbi négy meccsből hármat megnyert, de nekünk is jól kell teljesíteni, ah el akarjuk érni a céljainkat. Nyernünk kell idegenben is. Több játékos sérült volt, nem csinálta végig a felkészülést. Nehéz a szerda-szombat, ha sérülésből jövünk vissza. Nincs sok időnk pihenni, jöhet a következő feladat – mondta a Rákóczi játékosa.

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a kispesti Bozsik-stadionban. A találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes hírportálon, a Kapos Televízióban pedig vasárnap este hét órától láthatják az összecsapás felvételét.

 

Címkék: Honvéd, szombaton, Fradi, mérkőzés, Rákóczi, sport