Az OB I B-csoportjában élen álló somogyiak a ceglédieket fogadták a városi fürdőben, és végig vezetve, 14:8 arányban bizonyultak jobbnak.

A nagyszerű formában lévő kaposváriak az első negyedet 3-2-re, a másodikat pedig már magabiztosan, 3-0-ra nyerték, és a folytatásban is lendületben maradtak. A záró játékrész előtt már 10-3 állt a táblán, amivel el is dőlt a mérkőzés sorsa. Bereczki 5, Maár pedig 3 gólt dobott.
- Úgy gondolom, fizikálisan jobban bírtuk, szétúsztuk őket. A második negyedtől már elfáradtak, így könnyebb dolgunk volt - fogalmazott Bereczki Miklós játékos-edző.

Kicsit szorosabb eredményre számítottunk, de már a mérkőzés elején kijött, hogy többet edzünk, és a fizikailag erősebb ceglédiek ellen kijött a gyorsaságunk és az állóképességünk - tette hozzá Horváth Dániel.

Az ötödik meccsen tehát megszületett az ötödik győzelem, a csapat pedig továbbra is listavezető a KSI és az Eger előtt.

- Van még egy hazai mérkőzés, utána leszünk a felénél. Bízom a sikerben, de mindig van valami probléma, sérülés, betegség vagy eltiltás, és soha nem tudtunk még kompletten kiállni. Remélem, a második körben már együtt leszünk, és meglátjuk, mire megyünk - magyarázta Bereczki Miklós.

A kaposvári fiúkat lelkes közönség buzdította ezen a találkozón is. Horváth Dániel is örül, hogy végre igazi közönség előtt játszhat. Mint mondta, a csapat úgy érzi, mintha egy emberrel több lenne a vízben. - Remélem, ez kitart, és a bajnokság végén kamatozni fog.

A KVK szombaton 11 órakor a fővárosi Ybl ellen száll vízbe a városi fürdőben.

Címkék: Horváth Dániel, Bereczki Miklós, KVK, vízilabda, sport