A Bonyhád és a Dombóvár csapata is elfogadta a Búzavirág SC meghívását. A tolnaiaknál is egyre népszerűbb a röplabda-sport.

- Egyelőre csak a részvétel a fontos, a csapatunk feljövőben van, próbálkozunk, de nem tartozunk az erősebbek közé - mondta Keppel Attila.

A házigazdák két együttessel próbáltak szerencsét a Téli Kupán. Ez a torna mindig jó erőfelmérő a tavaszi megmérettetések előtt.

- A megyebajnokságra felkészülés, a két hét múlva kezdődő somogyjádi Kovács Rezső tornára is felkészülési lehetőséget tudunk biztosítani a csapatoknak - mondta Mészáros Antal Zoltán a Búzavirág SC elnöke.

Ifjú és örökifjú röplabdázók is pályára léptek.

- A hangulat nagyon jó, mindenkinek hiányzott a röplabda, a mozgás, régi barátok is összejöttek, az első két meccset megnyertük, de most jön a legnehezebb feladat, a Bonyhád, úgyhogy nehéz lesz az első helyért megmérkőzni, sok sérültünk is van sajnos - mondta Hervai Tibor.

Ha nehezen is, de végül győzött a Búzavirág SC egyes számú csapata, a Bonyhád lett a második, a Búzavirág II. a harmadik, a Dombóvár pedig a negyedik.

Címkék: Keppel Attila, Hervai Tibor, Mészáros Antal Zoltán, Búzavirág SC, röplabda, Dombóvár, sport