A leginkább várt sikereket ezúttal is a férfi röplabdázók szállították. Zarka Péter együttese a magyar bajnokságot és a kupa döntőjét is megnyerte. Bajnoki címből ez már a 12., kupagyőzelemből pedig a 13. volt.

A legszebb sorozatot 2010-ben is a Kaposvári Rákóczi produkálta. Élvonalbeli futballcsapatunk a tavaszi gyengélkedés után az őszi szezonra erőre kapott, és soha nem látott magasságokba repült. Az új vezetőedző, Sisa Tibor irányításával a csapat kilencszer nyert, összesen 29 pontot gyűjtött, és a harmadik helyről várja a folytatást!

A szezon leghosszabb kosárlabda mérkőzését a Kaposvári KK produkálta: kosárlabdázóink november végén csak a hosszabbításban kaptak ki egy ponttal a jó erőkből álló Körmendtől. Az év legnagyobb egyéni teljesítménye is a KKK-hoz kapcsolódik. Az együttes amerikai irányítója, Josh Wilson 43 pontot dobott a Szegednek.

Végül pedig megmutatjuk Önöknek az év legnagyobb gólját: ezt a találatot a marókkói Daniane Jawad jegyzi, a szenvedő fél pedig a Haladás csapata volt az NB I őszi idényében...Köszönjük, 2010, és hasonló élményekre számítunk 2011-ben is...

Címkék: Zarka Péter, Jawad, Rákóczi, sport